Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Kongeparken og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål og markedsføringsformål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene brukes for å gjøre reklamer mer relevante for deg. I noen tilfeller leverer de også ekstra funksjoner på nettstedet.

Leverandører Meta

Eventyrer i Kongeparken

  • Å være en eventyrer handler om å behandle alle gjestene på en fantastisk måte. Det handler om å spre magi og spenning, skape glede og mestringsfølelse, samt alltid sørge for at gjestene er trygge. Det handler også om å se hver enkelt gjest og gjøre sitt beste for at de får en minnerik dag i parken

    Eventyrer 2019

  • En eventyrer er som regel i godt humør og sprer også godt humør og positivitet til alle rundt seg. En eventyrer har ansvar for gjestene sin sikkerhet og at de har det bra. De er snille mot andre eventyrere og deler kunnskap og erfaring med nye eventyrere.

    Eventyrer 2019

Kultur

Jobber du allerede i Kongeparken?

La oss rekruttere sammen og finne din neste kollega.